Ons team

Bij Q-Share vindt u een verzameling specialisten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze mensen nemen allemaal een eigen pakket aan ervaring in het werkveld mee aangevuld met hun eigen specifieke expertise. Gezamenlijk kunnen wij op iedere vraag uit de groeiende markt van veiligheid en beveiliging op een goede manier invulling geven.

Ons team

Maak kennis met onze teamleden.

Leo Mulder

Ervaren professional met een bewezen trackrecord in publiek - private samenwerking. Gespecialiseerd in crisismanagement, innovatieve beveiligingsconcepten, inlichtingenanalyse, coaching en leiderschapsontwikkeling. Sterk ondernemerschap en afgestudeerd Human Resource Development aan de HAN Hogeschool.

Q-Share logo

Peter van den Berg

Ervaren hoofd politie trainingscentrum met  bewezen bekwaamheid in coaching en begeleiding van leiderschap in crisissituaties. Als Birkman Certified professional bedreven in begeleiding van persoonlijke ontwikkelingstrajecten en innovatieve onderwijsconcepten. Krachtige security adviseur met bewezen record binnen publiek - private ondernemingen en instellingen.

Q-Share logo

Roderick van 't Hoog

Roderick was Officier Intelligence & Security bij de Koninklijke Luchtmacht van 2001-2022. In die periode heeft hij meerdere leidinggevende functies bekleed binnen de Defensie Intelligence community en heeft hij onder andere Intelondersteuning geboden aan diverse buitenlandse missies. Roderick is een gedreven, communicatief sterke en energieke Intelligence professional met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden die voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen en verbeteringen. Sinds 1 januari 2024 Directeur van Q Intelligence BV. 

Q-Share logo

Charles Smink

Ervaren manager operations met ruime ervaring in binnen- en buitenland. Heeft daarnaast ook ruime ervaring in het Opleiden, trainen en oefenen(OTO) van medewerkers in de beveiligingssector.

 

Q-Share logo

Ronald Donia

Ronald is een ervaren veiligheidsprofessional, leider en manager binnen de overheid. Hij heeft een ruime ervaring met security risk-, safety- en intelligencemanagement, proactieve beveiligingsconcepten, crisismanagement en organisatie ontwikkeling. 

Daarnaast is hij doortastend, leergierig en enthousiast. Door zijn positiviteit, creativiteit en openheid weet hij mensen te verbinden, tegenstellingen te overbruggen en resultaten te halen. 

Veiligheid, leren & ontwikkelen en risicogestuurd werken zijn thema's waar hij enthousiast van word. 

Ronald heeft zijn master Risicomanagement gehaald aan de Universiteit Twente.

Q-Share logo

Marco Mezach

Marco is in het dagelijks leven operationeel specialist bij de Nationale Politie. Daarnaast is hij een gedreven en ervaren docent op het gebied van security- en crisismanagement. Hij heeft ervaring op beide vakgebieden binnen zowel de private als publieke sector. Marco heeft 'Security Management' gestudeerd aan Saxion Hogeschool en heeft deze studie cum laude afgerond.

Q-Share logo

Ron Visschers

Ron is een bevlogen veiligheidsprofessional met ruime  ervaring in: crisismanagement, de aanpak van complexe veiligheidsvraagstukken, leiding geven. Hij beschikt over uitvoerige kennis op het gebied van safety en security. Ron heeft bovendien een achtergrond als bestuurskundige waarmee hij in staat is om vraagstukken vanuit een breed perspectief te analyseren en aan te pakken. Hij wordt enthousiast van verbinding met mensen en gezamenlijk resultaten bereiken.

Q-Share logo

Tjalling Vellema

“Het belang van de klant en de cursist voor ogen blijven houden”

Met zijn achtergrond als beroepsmarechaussee en opleider binnen het veilgheidsdomein is Talling in zeer ruime zin inzetbaar in zowel het binnen- als het buitenland.  Verzorgt met veel passie en plezier trainingen voor Q Share. Het belang van de klant en de cursist staan daarbij centraal. 

Daarnaast is Tjalling particulier onderzoeker met (inter) nationale ervaring. Met zijn menselijke en verbindende kwaliteiten heeft Tjalling al menig onderzoek, beveilgingsopdracht en training met succes afgerond. Is in het bezit van een POB vergunning en binnen het team erg breed inzetbaar met al zijn ervaring.

Q-Share logo

Danny Roerade

Een gedreven allround operatie- en security specialist met een nationaal en internationaal track record binnen het publieke en private domein.

Door zijn jaren lange ervaring, als hoofdofficier in diverse operationele en leidinggevende functies bij het Ministerie van Defensie, is Danny een bevlogen en gemotiveerde  “ Operations- & Risks Manager”.

Daarnaast is Danny ook een, door het Ministerie van Justitie en Veiligheid geaccrediteerde, particulier onderzoeker en heeft de afgelopen jaren  uiteenlopende recherche onderzoeken voor bedrijven en organisaties uitgevoerd.

Binnen het veiligheidsdomein heeft Danny zich binnen het publiek- en private domein dan ook specialiseert in: Security, Opsporing, Recherche, Audits, Crisismanagement

“Out of The Box” denken en doen is meer de standaard in zijn optreden dan de afwijking.

Q-Share logo

Gert-Jan Lodder

Gert-Jan heeft in het verleden als beroepsmilitair zowel leidinggevende operationele functies als instructieve functies vervuld. Hij heeft tijdens een functie o.a. Security, BHV en ARBO en Milieu in zijn takenpakket gehad en is hiervoor opgeleid als beveiligingsfunctionaris niveau 2 en BHV functionaris. Bij Q-Share geeft hij meerdere cursussen; predictive profiling, omgaan met agressie, alerte gastvrijheid en havenbeveiliging (ISPS).

Tijdens lessen waarin communicatie en gedrag behandeld worden maakt hij gebruik van zijn kennis als licentiehouder LIFO (Life Orientations) en NLP practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren). Zijn manier van instructie geven kan als enthousiast en praktijkgericht beschreven worden. Het doel wat Gert-Jan tijdens zijn lessen wil behalen is dat de cursisten een prettige en veilige leeromgeving ervaren en gemotiveerd zijn om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Q-Share logo

Onze trainers

Marco Wiedeman

Marco Wiedeman

Trainer

Beyrouz Seiri

Beyrouz Seiri

Co-trainer / Acteur

Onze expertise in beveiliging en veiligheid