Ons team

Bij Q-Share vindt u een verzameling specialisten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze mensen nemen allemaal een eigen pakket aan ervaring in het werkveld mee aangevuld met hun eigen specifieke expertise. Gezamenlijk kunnen wij op iedere vraag uit de groeiende markt van veiligheid en beveiliging op een goede manier invulling geven.

Ons team

Maak kennis met onze teamleden.

Leo Mulder

Ervaren professional met een bewezen trackrecord in publiek - private samenwerking. Gespecialiseerd in crisismanagement, innovatieve beveiligingsconcepten, inlichtingenanalyse, coaching en leiderschapsontwikkeling. Sterk ondernemerschap en afgestudeerd Human Resource Development aan de HAN Hogeschool.

Q-Share logo

Peter van den Berg

Ervaren hoofd politie trainingscentrum met  bewezen bekwaamheid in coaching en begeleiding van leiderschap in crisissituaties. Als Birkman Certified professional bedreven in begeleiding van persoonlijke ontwikkelingstrajecten en innovatieve onderwijsconcepten. Krachtige security adviseur met bewezen record binnen publiek - private ondernemingen en instellingen.

Q-Share logo

Charles Smink

Ervaren manager operations met ruime ervaring in binnen- en buitenland. Heeft daarnaast ook ruime ervaring in het Opleiden, trainen en oefenen(OTO) van medewerkers in de beveiligingssector.

 

Q-Share logo

Serge Buitenhuis

Passie voor het veiligheidsvak, brede ervaring met complexe veiligheidsvraagstukken in zowel de publieke als private sector. Zowel als veiligheidsarchitect en docent betrokken bij de (door)ontwikkeling van SRM®. Gespecialiseerd in veiligheidsstrategie, risico management en innovatieve veiligheidsconcepten. Bachelor Politiekunde en master Bestuurskunde.

Q-Share logo

Onze trainers

Tjalling Vellema

Tjalling Vellema

Trainer

Marco Wiedeman

Marco Wiedeman

Trainer

Alies Mulder

Alies Mulder

Psychotherapeut

Beyrouz Seiri

Beyrouz Seiri

Co-trainer / Acteur

Onze expertise in beveiliging en veiligheid