Training & Coaching

Een veilige leeromgeving is voor ons vanzelfsprekend

Q Training & Coaching is de verbindende schakel die - naast Q Veiligheidsarchitecten en Q Intelligence - het professionele bewustzijn onder uw medewerkers vergroot door nieuwe inzichten en vaardigheden.

Training & Coaching

Of het nu gaat om leidinggeven, communicatievaardigheden of specifieke beveiligingstrainingen; bij Q Training & Coaching hebben we voor elke situatie een erkende training in huis. Daarbij staan de ervaringen van deelnemers in hun eigen werkcontext altijd aan de basis. Bovendien staan wij garant voor een stevig en solide onderwijsconcept.

Q Training & Coaching werkt volgens de methode van Blended Learning. Wij bedienen cursisten op hun leervraag vanuit ons eigen Learning Management Systeem (LMS). Dat doen we door theorie en praktijk in verschillende didactische vormen aan te bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan E-learnings, frontale lessen, praktijk trainingen of intervisie en coaching. Ook zijn wij in staat om de vorderingen op persoonsniveau in kaart te brengen. Liever een training die helemaal toegespitst is op uw situatie? In samenspraak met u kunnen wij modules op maat samenstellen. Selectiedagen en traineeships voor HBO en WO opgeleide medewerkers behoren hierbij tot de mogelijkheden. Benieuwd wat Q Training & Coaching voor uw organisatie kan betekenen?

Ik sta je graag te woord

Benieuwd naar onze referenties en de meerwaarde voor uw organisatie? Neem contact op met Peter van den Berg.

Q-Share

Onze expertise in beveiliging en veiligheid