Intelligence

Van voorstelbaar naar voorspelbaar

Een veilige omgeving voor iedereen werkt alleen als we signalen tijdig weten te onderkennen en deze kunnen omzetten naar handelingen die incidenten voorkomen. In een wereld vol informatie, kennis en techniek zien wij dit als een kans.

Intelligence

De mens is hierin essentieel en van grote waarden.  Snelheid en uitwisselbaarheid van de informatie maken het mogelijk deze te koppelen, waarderen en effectief beschikbaar te stellen aan de medewerkers . Doelstelling is om de medewerkers snel en adequaat te informeren over gewijzigde situaties zodat ze de intelligence kunnen duiden en de juiste handelingsperspectieven kunnen toepassen.

Omdat medewerkers de juiste ondersteuning verdienen realiseert Q Intelligence dit met innovatieve techniek. Dit doen we door medewerkers geïntegreerd te verbinden via communicatie, informatie en kennis. Analysetechnieken doen op de achtergrond hun werk. Deze unieke methode zorgt ervoor dat grote hoeveelheden informatie en kennis in korte tijd verwerkt worden en bruikbare intelligence real-time beschikbaar is voor de medewerkers. Deze snel beschikbare intelligence gecombineerd met zijn of haar praktische ervaringen zorgen ervoor dat achteraf reageren kan worden omgezet naar proactief handelen om incidenten te voorkomen en zaken die ons dierbaar zijn te beschermen.

Q Intelligence heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd in de inrichting en ontwikkeling van Informatie Gestuurde Organisaties. Door publiek-, private samenwerking met bedrijven en instellingen beschikken we over unieke kennis en vaardigheden om uw organisatie te optimaliseren.

Q Intelligence verhoogt het proactief vermogen geeft een extra dimensie aan de bestaande intelligence vormen. Benieuwd naar wat Q Intelligence voor uw organisatie kan betekenen?

Ik sta je graag te woord

Benieuwd naar onze referenties en de meerwaarde voor uw organisatie? Neem contact op met Peter van den Berg.

Q-Share

Onze expertise in beveiliging en veiligheid