Q Training & Coaching

Op deze pagina vindt u het cursusoverzicht van Q Training & Coaching.

 

Cursusoverzicht

SRM®

We leven in een tijdperk waarin veel verandert. Denk aan digitalisering, automatisering en globalisering. Bij deze ontwikkelingen komen ook nieuwe dreigingen kijken. Veel organisaties houden zich echter vast aan een standaard veiligheidsbeleid. Hoe beschermt u uw organisatie tegen dreigingen?

De leergang SRM® richt zich op de verbetering van uw weerbaarheid en veiligheid. Voorkomen is immers beter dan genezen. Vooral als het om veiligheid gaat. We hebben inmiddels veel personen/groepen mogen opleiden, zowel binnen de overheid(KMAR, Politie, DBBO, Belastingdienst, FIOD) als in de private sector. Gemiddeld genomen zijn de reacties lovend! Heb je behoefte aan contact met 1 van onze ambassadeurs neem dan contact met ons op!

Meer weten over de leergang SRM®? Klik hier voor de flyer voor losse inschrijvingen.

Ben je benieuwd naar de planning van de data voor de volgende open inschrijving die start in september 2023, klik dan hier.

Wil je je meteen inschrijven voor de volgende open inschrijving van september 2023, klik dan hier

 

Omgaan met Agressie

Agressie lijkt steeds meer onderdeel te worden van ons leven. Mensen steken hun mening doorgaans niet onder stoelen of banken. Medewerkers bij de hulpdiensten, de NS, de sociale dienst, het gemeentehuis, de beveiligingsbranche in de horeca, de zorgsector en zelfs de school worden steeds vaker geconfronteerd met agressief gedrag. Dit heeft ingrijpende effecten op het welzijn van de medewerker. Ook heeft het grote invloed op het verzuim, het verloop, de kwantiteit en kwaliteit van de dienstverlening.

De training ‘Omgaan met Agressie’ richt zich op verbale agressie. Verbale agressie komt namelijk vaker voor dan fysieke agressie. Tegelijkertijd is fysieke agressie vaak het gevolg van een mondeling gevecht. Dit mag niet de norm worden. Agressie verdient een reactie.

Meer weten over de cursus Omgaan met Agressie? Vraag gratis en vrijblijvend een studiegids aan. 

Predictive Profiling

De cursus ‘Predictive Profiling’ richt zich op het menselijk inschattingsvermogen. Enkel de mens kan namelijk inschatten of een situatie verdacht is. Tijdens de cursus 'Predictive Profiling' leert de cursist afwijkend gedrag nóg beter te herkennen. De aandacht ligt op verdachte objecten, incidenten of gedragingen. Op die manier kan een kwaadwillende activiteit al in de voorbereidingsfase aangepakt worden.

Meer weten over de cursus Predictive Profiling®? Vraag gratis en vrijblijvend een studiegids aan. 

 

Alerte Gastvrijheid

De cursus ‘Alerte Gastvrijheid’ is een vervolg op de cursussen ‘Predictive Profiling’ en ‘Omgaan met Agressie’. De cursist heeft inmiddels de basisvaardigheden voor het inschatten van verdachte situaties. Ook kan de cursist omgaan met verbale agressie. De cursus ‘Alerte Gastvrijheid’ maakt een verdiepingsslag op deze kennis, inzichten en vaardigheden.

Meer weten over de cursus Alerte Gastvrijheid? Vraag gratis en vrijblijvend een studiegids aan. 

 

 

Ik sta je graag te woord

Benieuwd naar onze referenties en de meerwaarde voor uw organisatie? Neem contact op met Charles Smink.

Q-Share

Onze expertise in beveiliging en veiligheid